stěhování klavírů může být nepříjemné

Stěhování klavírů: Noční můra při přesunu do nového

Stěhujete se do nového, ale zároveň jste kreativní osobností, jež má hudební nadání? Zabalit kytaru do furtálu, nebo flétnu či housle nebude žádný problém. Co když ale hrajete na piano nebo vlastníte dokonce klavír, který si přejete přesunout do nového? Dneska se podíváme na možnosti, které máte, pokud půjde o stěhování klavírů

Hoďte ho na záda a běžte 

Pokud jste v dětství pili hodně mléka, nebo jedli hodně jogurtů, vaše kosti by měli být jako z ocele. V tomto případě můžete vyzkoušet množství vápníku v kostech a zkusit nahodit klavír prostě na záda a jít. Samozřejmě vtipkujeme. Pokud v kostech cítíte, že na to sami nestačíte, můžete zkusit další z variant. 

Zapřáhněte přátele 

Jisto jistě budou všichni muži – ať už přátelé či členové rodiny – úplně nadšení, když je obšťastníte historkou o tom, co potřebujete odstěhovat z bytu. Ano, pokud shromáždíte dostatečné množství silných mužů a koupíte popruhy, možná to klapne. Klavír se ale následkem neprofesionálního zacházení může snadno rozladit. A to, co jste ušetřili za stěhovací službu, dáte za mistra, který vám přijde hudební nástroj znovu naladit. 

Poptejte stěhovací službu 

Ne nadarmo se používá slovní spojení „to nejlepší na konec“. Ve všech směrech nejvýhodnější varianta, při které neutrpí žádnou újmu ani vaše záda, ani vaši přátelé. A už vůbec ne vaše piano nebo váš klavír, to je zamluvení profesionální služby. Stěhování klavírů nepatří zrovna mezi snadné životní úlohy, a tak by před všemi alternativními variantami mělo na prvním místě stát domluvení zkušených stěhováků.

Na koho se obrátit?

Ať už se stěhujete v rámci České republiky, nebo třeba do zahraničí, je tu pro vás osvědčená stěhovací služba. Společnost Stěhujemezavas.cz má už ve svém názvu příslib toho, že nebudete muset nic dělat. Všechno obstarají za vás. Klavír šetrně přestěhují na místo určení, a to bez újmy. Nebojte se, své lásky k hudbě se rozhodně vzdát nemusíte.

Share this post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Máte zájem o umístění článku?


Nejnovější příspěvky
Rubriky